Stationen

Stationens navn

FamilieKanalen

Sendetilladelse

Indehaveren af stationens sendetilladelse er Lasse Ilskov.

Indehaverens kontaktoplysninger

Mailadresse: kontakt@familiekanalen.tv
Mobil: 30 20 10 02
Gasværksgade 9-13, 1. sal
6700 Esbjerg


FamilieKanalens programvirksomhed

FamilieKanalen sender 2 dage om ugen.

Alle onsdage sender FamilieKanalen sportsprogrammet OnsdagsSporten, som sender nyproducerede programmer, der sætter fokus på elitesporten i Syd- og Sønderjylland.

Alle søndage sender FamilieKanalen en lang række bredspektrede nyproducerede programmer, der bl.a. omhandler emner som familie, sundhed og helbred, kunst og kultur, arrangementer, fritids- og foreningsliv, religion, politik, velgørenhed, uddannelse og videnskab.

Både OnsdagSportens og FamilieKanalens sendetider står opført i menuen under sendetider.

FamilieKanalens Facebooksider.

Udover hovedsiden FamilieKanalen – har FamilieKanalen otte andre Facebook-sider, der delt op i emnerne:  Sundhed & Helbred, Alternativ behandling, Kultur & Historie, Familie, Uddannelse & Videnskab, Politik & Samfund og Religion & Livssyn og Foreninger & Grupper, så man kan finde de videoindslag, som man interesserer sig mest for.

FamilieKanalens sportsprogram, OnsdagsSporten har sin egen Facebookside, der bl.a. benyttes til at informere vore seere om, hvilke gæster og hvilke emner, der er er på programmet i den kommende uge. Derudover bruges siden som nyhedsside for de seneste lokale sportsnyheder fra vores sendeområde og til at tilgængeliggøre programmets seneste  interviews, der linker til videosiden Vimeo – og som nyhedsside for de seneste sportsnyheder til at sætte links til relevante lokale sportsnyheder på. Det direkte link til OnsdagsSportens Facebook-side befinder sig nederst på forsiden af denne hjemmeside.

Denne hjemmeside blev oprettet i  januar 2013, og oppe i menuen under videoarkiv kan du finde alle OnsdagsSportens ugeprogrammer fra 2013 og til dags dato – plus nogle enkelte videoindslag fra 00’erne. Under Coronapandemien gav Kulturstyrelsen de lokale tv-stationer tilladelse til at sende genudsendelser i nogle måneder, hvilket er forklaringen på, at der er opstået nogle huller i OnsdagsSportens videoarkiv.

Driftsstøtte og tilsynsmyndighed

Stationen modtager driftstilskud fra Kulturstyrelsen – og Radio- og tv-nævnet er den tilsynsførende myndighed.


Historik

I 2014 blev tv-stationerne TV-alternativ og FamilieKanalen fusioneret under foreningen TV Alternativ.

Copyright © - TV Alternativ