Stationen

Stationens navn

FamilieKanalen

Sendetilladelse

Indehaveren af stationens sendetilladelse er Lasse Ilskov.

Indehaverens kontaktoplysninger

Mailadresse: kontakt@familiekanalen.tv
Mobil: 30 20 10 02
Gasværksgade 9-13, 1. sal
6700 Esbjerg


Stationens programvirksomhed

Stationen sender 2 dage om ugen.

Alle onsdage sender Familiekanalen sportsprogrammet OnsdagsSporten, som producerer nyproducerede udsendelser, der sætter fokus på elitesporten i Syd- og Sønderjylland. Der har dog været nogle måneder i denne Coronatid, hvor stort set al sport var lukket ned. Som følge deraf var FamilieKanalen nødsaget til at sende genudsendelser i den periode, hvor myndighederne havde givet de lokale tv-stationer under Mux1 tilladelse til det.

Genudsendelserne blev omhyggeligt valgt ud fra devisen om, at disse udsendelser godt kunne tåle et gensyn, og ikke var alt for prægede af være et øjebliksbillede.

Alle søndage sender FamilieKanalen en lang række bredspektrede nyproducerede programmer, der bl.a. omhandler emner som familie, sundhed og helbred, kunst og kultur, arrangementer, fritids- og foreningsliv, religion, politik, velgørenhed, uddannelse og videnskab.

Både OnsdagSportens og FamilieKanalens sendetider står opført i menuen under sendetider.


Formålet med OnsdagsSportens Facebookside

OnsdagsSportens Facebookside benyttes bl.a. til at informere vore seere om, hvilke gæster og hvilke emner, der er er på programmet i den kommende uge. Derudover bruges siden til tilgængeliggøre ugens interviews – og til at sætte links til relevante lokale sportsnyheder på. Det direkte link til siden befinder sig i bunden af forsiden af denne hjemmeside.


Driftsstøtte og tilsynsmyndighed

Stationen modtager driftstilskud fra Kulturstyrelsen – og Radio- og tv-nævnet er den tilsynsførende myndighed.


Historik

I 2014 blev tv-stationerne TV-alternativ og FamilieKanalen fusioneret under foreningen TV Alternativ.