Backstage

Backstage opdateres ikke mere.

 

 

 

Chris Uldahl Pedersen, sportsjournalist, JydskeVestkysten

– Det var de små marginaler, der afgjorde årets DM-finaler mellem FC Midtjylland og Team Esbjerg. Så DM-guldet kunne lige så godt have været havnet hos Team Esbjerg, hvis marginalerne var faldet over til Team Esbjergs fordel.


Torben Joensen, fodboldekspert

Selvom Hobro har en rigtig flot sæson  forventer Torben Joensen, at deres 2. sæson kan blive sværere, da man ofte oplever, at oprykkere har det sværere i deres 2. sæson i Superligaen.


Ole Bruun, sportsjournalist, Jydske Vestkysten

Ole Bruun forventer ikke, at EfB´s overlevelse bliver sikret i lokalopgøret mod SønderjyskE. Han tror nærmere, vi skal nogle runder længere frem, før det bliver afgjort., om de forbliver i Superligaen eller ej.


Lars Frederiksen, cheftræner, Team Esbjerg

Lars Frederiksen er meget tilfreds med sine spilleres præstation i deres 1. DM-finalekamp mod FC Midtjylland. Han er i særdeleshed tilfreds med Emily Stang Sandos præstation i målet, da hun havde nogle vigtige redninger på tidspunkter, hvor holdet var lidt presset.


Ole Bruun, sportsjournalist, Jydske Vestkysten

Ole Bruun mener, at det er meget afgørende for EfB´s videre skæbne i Superligaen, at de får samlet de nødvendige point, inden de møder FC Vestsjælland, så de undgår at skulle ud en knald- eller faldkamp mod dem i sæsonens andensidste kamp.


Chris Uldahl Pedersen, sportsjournalist, Jydske Vestkysten

Chris U. Pedersen mener, at én af de ting, der kan blive afgørende for, hvilken de to finalister, der er bedst rustet til DM-finalerne, er, at FC Midtjylland har været i situationen før, mens det er allerførste gang, at Team Esbjerg har spillet sig i en DM-finale.Claus Uhrenholt, cheftræner, Ribe-Esbjerg HH

Claus Uhrenholt vurderer, at DM-finalen  mellem Team Esbjerg & FC Midtjylland bliver meget lige, selv om Midtjylland er svag favorit til tage det danske mesterskab, da midtjyderne i modsætning til Team Esbjerg har prøvet det mange gange før.


Casper Nielsen, midtbanespiller, EfB

Med et brændt staffespark og manglende held i målchancerne gik marginaler ikke EfB´s vej i fredagens hjemmekamp mod OB. Men en sejr over FCK i den 2. pokalsemifinale på Blue Water Arena, kan give et boost til igen at vinde kampe i Superligaen. Sådan var Casper Nielsen ræsonnement over, hvad der skulle til for at genoprette deres

Se indlæg…


Lars Bach Sørensen, agent/medejer af First Touch

Lars Bach Sørensen tror ikke på, at EfB og SønderjyskE rykker ud, selv om det ser skidt ud for begge hold lige for øjeblikket. Endvidere mener han, at Randers er favorit til at få bronze


Chris Uldahl Pedersen, sportsjournalist, Jydske Vestkysten

Chris U. Pedersen er meget imponeret over, at det er lykkedes Team Esbjerg at komme i en DM-finale for første gang i klubbens historie. Godt nok er FCM svag favorit, men han tror dog, at chancen at Team Esbjerg tager DM-guld i denne sæson er fifty-fifty.


Ole Bruun, sportsjournalist, Jydske Vestkysten

Sportsjournalist Ole Bruun har en fornemmelse af, at EfB vil gøre brug af Mick Van Buren som joker i resten af forårets kampe.


Maibritt Kviesgaard, højre fløj, Team Esbjerg

Team Esbjergs højre fløj, Maibritt Kviesgaard og hendes holdkammerater er godt klar over, at de skal være 100 procent klar i begge kampe imod Viborg for at komme videre til DM-finalen.


Jacob Ravn, sportsredaktør, JydskeVestkysten

Efter Jacob Ravns vurdering er Esbjerg Energy afhængig af en øget økonomisk støtte  fra sponsorerne, hvis det skal kunne lade sig gøre, at holde på profilerne fra denne sæson.


Mikkel Maigaard, angriber, EfB

– Jeg ville ikke udlejes, for jeg syntes, det gik bedre – og kunne se der var en mulighed for at, at jeg kunne få en bænkeplads på Superligaholdet her i dette forår. Det er ikke sket endnu, men jeg giver det chance til sommer, hvor min kontrakt udløber. Så må vi se.


Kasper Jensen, back, Esbjerg HH

– Vores sæson er mere end godkendt, men hvis vi havde spillet mere disciplineret i finaleserien imod SønderjyskE, kunne vi måske have vundet guld. Sådan er Esbjerg Energys back Kasper Jensens vurdering af klubbens sæson, som bekendt endte med, at det esbjergensiske ligahold måtte tage sig til takke med DM sølv,  da SønderjyskE vandt finaleserien 4-1.


Svend Pedersen, konsulent, DBU

Efter DBU-konsulent Svend Pedersens vurdering, udfører EfB et fremragende talentarbejde, men set i lyset af Superligaholdets situation, tør man ikke rigtig at sætte de unge spillere i spil på førsteholdet.


Rasmus Boysen, kommende Ribe-Esbjerg HH-spiller

Da det ikke lykkedes for ham og sine holdkammerater fra TM Tønder at rykke op i håndboldligaen, har Rasmus Boysen valgt at skifte til Ribe-Esbjerg HH, som også er et ligahold i den kommende sæson.


Søren Pallesen, cheftræner, Varde IF

– Min bedste tid som fodboldspiller var helt klart, da jeg spillede på EfB`s førstehold.  


Niels Frederiksen, cheftræner, EfB

Til trods for at FC Midtjylland er et meget svært hold at spille imod, har Niels Frederiksen troen på, at de har en god chance for få point imod FCM på søndag, da kampen bliver spillet på Blue Water Arena.


Chr. Rølmer Christensen, fmd. for Esbjerg Energy

Det var en meget stolt formand for Esbjerg Energy, der var i studiet, da det er 11 år siden, at Esbjergs eliteishockeyhold har været i en DM-finale. Han udtrykte det på flg. måde: – Det er meget stort for os, at vi efter 11 års fravær nu igen er i finalen om DM i Ishockey.


Sune Agerschou, sportschef, Ribe-Esbjerg HH

Sune Agerschou kunne under interviewet bl.a. røbe, at de arbejder på højtryk for at få at en rigtig god playmaker til klubben.


Jens Jørn Bertelsen, fodboldekspert

Jens Jørn Bertelsen er langt fra imponeret over det danske landsholds præstationer under testkampene mod USA og Frankrig.


Michael Almebäck, forsvarsspiller, EfB

Forsvarsspilleren Michael Almebäck har et håb om, at han som EfB-spiller får gang i sin fodboldkarriere igen.


Lars Bach Sørensen, agent/medejer, First Touch

Efter Lars Bach Sørensens vurdering må EfB først og fremmest prioritere, at få de nye spillere spillet godt ind på holdet og satse på at komme i pokalfinalen.    


Chr. Rølmer Christensen, fmd. for Esbjerg Energy

Bestyrelsesformanden for Esbjerg Energy, Chr. Rølmer Christensen glæder sig over, at ishockeyfeberen – som følge af holdet succes – igen er vendt tilbage til Esbjerg. For Esbjerg Energy gælder det nu om at tage én kamp af gangen, så de skridt for skridt atter kan opnå at komme i en DM-finale.


Ole Bruun, sportsjournalist, JydskeVestkysten

Sportsjournalist Ole Bruun mener ikke, at der trods EfB´s dårlige start på forårssæsonen med 3 nederlag på stribe – er grund til frygt for, at EfB rykker ned, eftersom det har været svære modstandere som AaB,  FCM og FCK, de har tabt disse kampe til.


Chris Uldahl Pedersen, sportsjournalist, JydskeVestkysten

Sportsjournalist Chris U. Pedersen håber ikke, at det bliver Viborg som Team Esbjerg kommer til møde i semifinalen, for så vil det blive svært for Team Esbjerg at komme i DM-finalen.


Claus Uhrenholt, cheftræner hos Ribe-Esbjerg HH

Selv om det langt fra er sikkert, at Ribe-Esbjerg HH kommer i slutspillet, vurderer klubbens cheftræner deres sæson til at have været mere end godkendt.


Daniel Larsson, angriber, EfB

EfB´s nye angriber Daniel Larsson er godt klar over, at han ikke har præsteret helt så godt, som man kunne forvente. Han er dog sikker på, at det bliver bedre, efterhånden som han får spillet nogle flere kampe.


Jens Jørn Bertelsen, tidl. EfB- og landsholdsspiller

Denne gang var Jens Jørn Bertelsen i studiet for at give sin vurdering af kampene i den seneste spillerunde af Alfa-Superligaen. Under interviewet kom det bl.a. frem, at han vurderer Hobro til at have reddet sig fra nedrykning, og at EfB efter hans vurdering  har lukket for mange mål ind i de seneste kampe, og derfor bliver

Se indlæg…


Sebastian Fransen, målvogter, Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH´s talentfulde målmand Sebastian Frandsen vurderer, at de skal vinde deres sidste 2 kampe i grundspillet – hvis de overhovedet skal have en chance for at komme i slutspillet. Selv om de vinde disse kampe er de dog stadig afhængige af resultaterne i de øvrige kampe.  


Chr. Rølmer Christensen, fmd. for Esbjerg Energy

Formand Chr. Rølmer Christensen vurderer, at Esbjerg Energy har ligeså gode chancer for at blive Danmarksmestre som de øvrige 3 hold, der er gået videre til semifinalerne, da Energy er inde i en god stime – og som eneste hold har vundet kvartfinaleserien 4-0.


Ole Bruun, sportsjournalist, JydskeVestkysten

Efter Ole Bruuns vurdering var ikke godt, det EfB leverede i mandagens ligakamp imod AaB. Nu må de satse på pokalen og komme længere væk fra nedrykningsstregen.


Stine Bodholt Nielsen, stregspiller, Team Esbjerg

Team Esbjerg skal vinde de sidste 2 ligakampe for at vinde grundspillet. I følge klubbens talentfulde stregspiller Stine Bodholt Nielsen er Team Esbjergs “piger” meget opsatte på, at det skal lykkes dem at vinde grundspillet.


Morten Nyberg, højre back, Ribe Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH´s rutinerede højre back, Morten Nyberg tror godt, at de kan komme i slutspillet, hvis resultaterne i egne og de nærmeste konkurrenters kampe går deres vej.


Kevin Mensah, midtbanespiller, EfB

En af grundede til at midtbanespilleren Kevin Mensah valgte at skrive kontrakt med EfB er, at han godt kan li` måden klubben spiller på.


Lars Bach Sørensen, agent/medejer, First Touch

Efter Lars Bach Sørensens vurdering, har FC Vestsjælland købt rigtig godt ind under transfervinduet, så hvis de kan det til at fungere, vil Hobro i fare for rykke ned sammen med Silkeborg, da Hobro ikke tidligere har stået i den situation. Men får FCV det ikke til at fungere vil de være også være i spil til den ene af

Se indlæg…


Chris Uldahl Pedersen, sportsjournalist, JydskeVestkysten

Journalist Chris U. Pedersen vurderer, at Team Esbjerg nu er kommet oven på efter nederlaget over Silkeborg Voel.


Claus Uhrenholt, cheftræner, Ribe-Esbjerg HH

Cheftræner Claus Uhrenholt forventer, at 4 point i de sidste kampe i grundspillet rækker til, at REHH kommer i slutspillet for første gang i klubbens historie.


Michael “Mex” Pedersen, ass, træner, EfB

EfB´s ass. træner Michael Mex Pedersen vurderer, at de nye spillere, de har fået ind i truppen, kan gøre holdet bedre. Du kan hvad, han baserer sin vurdering på i vores ugeprogram, der bliver sendt onsdag den 18. februar.


Lars Lungaard, fmd for Ribe-Esbjerg HH

Formanden for Ribe-Esbjerg HH Lars Lundgaard vurderer, at udfaldet af udekampen mod SønderjyskE er meget afgørende for, om de får den eftertragtede 8. plads i grundspillet, der giver adgang til slutspillet. Han mener dog, at de kan vinde kampen selvom den bliver spillet i den sønderjyske bastion, Skansen, hvor der er et meget entusiastisk hjemmepublikum.


Chris Uldahl Pedersen, Sportsjournalist, JydskeVestkysten

Sportsjournalist Chris U. Pedersen gav under interviewet bl.a. udtryk for, at det var godt at se, at mange af Team Esbjergs marginal spillere fik spilletid i returopgøret mod svenske Höörs HK H 65  i EHF Cuppen.


Lars Guldager Dyhr. pressechef, Esbjerg Motorsport

Under interviewet røbede Esbjerg Motorsports pressechef Lars Guldager Dyhr, at klubben fra den kommende sæson ændrer navn til Esbjerg Vikings.


Lars Frederiksen, cheftræner, Team Esbjerg

Lars Frederiksens mavefornemmelse siger ham, at chancen for,  at Estavana Polman fornyer sin kontrakt er ret god.


Chr. Rølmer Christensen, fmd. for Esbjerg Energy

Formanden for Esbjerg Energy Chr. Rølmer Christensen forventer, at SønderjyskE vil vælge Esbjerg Energy som modstander i slutspillet. I denne uges udsendelse kan du høre mere om, hvorfor han tror det.


Erik Falk Svendsen, direktør, EMS Elite

EMS Elites direktør Erik Falk Svendsen er optimistisk med hensyn til klubbens muligheder for at få medaljer af højeste karat i den kommende sæson.  Hans kommentar var flg.: – Med det hold vi har fået op at stå, må vi vinde guld i den kommende sæson.


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef, EfB

– Salget af Martin Pusic lagde ikke lige i vores planer, men da han ønskede at gøre brug af den frikøbsklausul, der var i hans kontrakt, kunne vi gå imod hans ønske om et klubskifteskifte til FC Midtjylland.


Chris Uldahl Pedersen, sportsjounalist, JydskeVestkysten

– Salget af keeperen Kari Aalvik Grimsbø kom som et chok både for klubben og for mig. Men jeg er sikker på Emily Stang Sando  kan tage over for  hende.


Anders Dahl-Nielsen, håndboldekspert

– VM i Qatar var ikke den store oplevelse for vort landshold, for de havde ikke marginalerne på deres side denne gang.


Niels Frederiksen, cheftræner, EfB

Da transfervinduet er ved at være inde i den afsluttende fase forventer Niels Frederiksen, at de lige præcis kan nå at få afløseren for Eddi Gomes med på træningslejr, da de først tager af sted på mandag den 2. februar.


Ole Bruun, sportsjournalist, JydskeVestkysten

Ole Bruun, der overværede EfB´s træningskamp mod Hobro, vurderer at  klubbens nye midtbanespiller Erik Friberg har mange lighedspunkter med Magnus Lekven,  idet han er en boldfast spiller, der er ret præcis og skarp i sine afleveringer. Så hvis han bruges på den rigtige måde kan blive en meget værdifuld spiller for EfB.


Anders Dahl-Nielsen, håndboldekspert

Til trods for at den nye landstræner for kvindelandsholdet Klavs Bruun Jørgensen kun har trænet herrehold, mener Anders Dahl-Nielsen dog, at Klavs Bruun Jørgensen vil kunne omstille sig til at være træner for et kvindehold – og i øvrigt besidder de kompetencer, der skal til for at stå i spidsen for kvindelandelandsholdet ved dette års VM på

Se indlæg…


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef, EfB

Meget overraskende for alle er forsvarsspilleren Eddi Gomes blevet solgt til en unavngiven kinesisk klub, der afgav et så stort et bud på Gomes, at EfB indvilgede i at sælge ham. EfB er dog i følge Niels Erik Søndergård godt igang med at finde afløseren for Eddi Gomes – og han håber og tror på at der er noget

Se indlæg…


Kasper Jensen, back, Esbjerg Energy

Esbjerg Energy har fået stabiliseret forsvaret, så backen Kasper Jensen vurderer, at det lover godt for deres kommende kampe. Interviewet fandt sted den 19. januar 2015.


Chris Uldahl Pedersen, sportsjournalist, JydskeVestkysten

Denne gang havde vi bl.a. inviteret Chris Uldahl Pedersen i studiet for at tale med ham om topkampen mellem FC Midtjylland og Team Esbjerg. Team Esbjerg, der havde svært ved rigtig at få flow i deres angrebsspil, tabte udekampen mod midtjyderne 28-21 – og er dermed ikke længere ubesejrede i ligaen. Selv om Team Esbjerg havde svært Midtjylland, tror

Se indlæg…


Erik Friberg, midtbanespiller, EfB

EfB´s nye midtbanespiller Erik Friberg gav udtryk for, at han godt lide den måde EfB spiller fodbold på, hvor de spiller hurtigt angrebsspil i modsætning til hans tidligere Bologna FC, hvor hele spillet er meget taktisk funderet.


Tove Seest, højre back, Team Esbjerg

Team Esbjergs højre back Tove Seest gav under interviewet udtryk for, at hun tror, at Team Esbjerg bliver en magtfaktor i dansk håndbold.


Chris Uldahl Pedersen, sportsjournalist, JydskeVestkysten

Efter Chris Uldahl Pedersens vurdering har Team Esbjerg rigtige gode chancer for at vinde grundspillet, hvis de vinder deres kommende udekamp mod FCM Håndbold på lørdag.


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef, EfB

Denne gang havde vi inviteret Niels Erik Søndergård i studiet for at høre om hans mange oplevelser i forbindelse med hans aktive karriere som fodboldspiller. Under interviewet gav Søndergård udtryk for, at den største oplevelser for ham som spiller var, hans deltagelse i Europa Cuppen for Ikast.


Niels Frederiksen, cheftræner, EfB

I weekenden gjorde EfB det officielt,  at de  har indgået en 3-årig kontrakt med den svenske midtbanespiller Erik Friberg, der skifter på en fri transfer fra den italienske klub, Bologna FC, og tiltræder i denne uge.  I den forbindelse inviterede vi klubbens cheftræner Niels Frederiksen i studiet for at høre hans vurdering af  deres nye midtbanespiller, der på sigt er tiltænkt rollen som

Se indlæg…


Lars Frederiksen, cheftræner, Team Esbjerg

Team Esbjergs erfarne cheftræner Lars Frederiksen gav under interviewet udtryk for, at de har truppen til at komme i semifinalen –  også uden Lotte Grigel & Kari Aalvik Grimsbø, der begge er ude med en knæskade.


Ole Bruun, sportsjournalist, JydskeVestkysten

Sportsjournalist Ole Bruun, der har fulgt EfB gennem mange år,  mener, at tiden er inde til et klubskifte for Jakob Ankersen, da han har brug for nye udfordringer, så han forventer, at Ankersen bliver solgt i det kommende transfervindue.


Chr. Rølmer Christensen. fmd. for Esbjerg Energy

Da det specielt er i forsvaret, at Esbjerg Energy er udfordret, gav klubbens formand Chr. Rølmer Christensen udtryk for, at det er helt klart her, der skal ske forbedringer. Interviewet fandt sted den 10. december 2014


Lars Lungi Sørensen, ass. træner hos EfB

Under interviewet gav EfB´s ass. træner Lars Lungi Sørensen udtryk for, at klubbens sæson overordnet set har været godkendt. Interviewet fandt sted den 9. december 2014.


Kenneth Beck, fmd. for Fanø Sommercup

I denne uge inviterede vi formanden for Fanø Sommercup i studiet for at høre hans vurdering af Superligaens 17. og eftersårsæsonens sidste spillerunde. På grundlag efterårets Superligakampe forventer Kenneth Beck, at FC Vestsjælland og Silkeborg er de to klubber, der p,t. er favoritter til nedrykning i sæsonen 2014/2015. Interviewet fandt sted den 8. december 2014.


Ronnie Mathiasen, back hos Ribe-Esbjerg HH

Backen Ronnie Mathiasen fra Ribe-Esbjerg HH, der grundet sin korsbåndsskade ikke har kunnet spille i indeværende sæson, regner med at være spilleklar i februar. Interviewet fandt sted den 8. december 2014.


Mikkel Vestergaard, angriber, EfB

Interviewet med EfB´s talentfulde angriber Mikkel Vestergaard drejede sig i høj grad om lokalbraget mod SønderjyskE, der endte uafgjort 0-0 Efter Vestergaards vurdering er SønderjyskE i kraft af deres styrke i dødboldsituationer og kampgejst i det hele taget et meget svært hold at spille imod, så da de efter Mohammed Fellahs måtte spille med 10 mand

Se indlæg…


Lars Bach Sørensen, medejer af agentfirmaet First Touch

Denne gang var Lars Bach Sørensen inviteret i studiet for at give sin vurdering af kampene i Superligaens 16. spillerunde. Da der kun resterer en runde i efterårssæsonen faldt snakken helt naturligt hen imod FC Midtjyllands dominans og deres chance for at blive danske mestre i denne sæson. Lars B. Sørensen gav under interviewet udtryk

Se indlæg…


Claus Uhrenholt, cheftræner, Ribe-Esbjerg HH

Efter REHH`s cheftræner Claus Uhrenholts vurdering har deres 1. halvdel af sæsonen været mere end godkendt. Interviewet fandt sted den 1. december 2014.      


Chris Uldahl Pedersen, sportsjournalist, Jydskevestkysten

Vi havde bl.a. inviteret sportsjournalist Chris U. fra JV i studiet til at give sin vurdering af de danske kvinders chance for at få medaljer ved det kommende håndbold EM i Ungarn og Kroatien. Under interviewet han udtryk for, at det efter hans vurdering er længe siden, at chancerne for medaljer har været så gode, som de

Se indlæg…


Jacob Ravn, Sportsredaktør hos JydskeVestkysten

I dette interview er det de sønderjyske eliteklubber, der er underlagt paraplyorganisationen SønderjyskE, der bliver sat under lup.  I den forbindelse havde vi inviteret Sportsredaktør Jacob Ravn fra JV i studiet, da vi gerne ville have ham til at videregive sin store viden om de sønderjyske eliteklubber inden for fodbold, håndbold og ishockey. Interviewet fandt sted den 13.

Se indlæg…


Jens Jørn Bertelsen, tidl. landsholds- og EfB-spiller

Under interviewet ser den tidligere EfB` er og landsholdsspiller Jens Jørn Berthelsen tilbage på sin tid som professionel fodboldspiller i udlandet og de dejlige minder han har i forbindelse EM-slutrunden i Frankrig og VM i Mexico. – En af de ting Sjønne specielt husker EM-slutrunden for, var den sanghilsen de sendte til Allan Simonsen, der var blevet skadet i åbningskampen mod Frankrig,

Se indlæg…


Jakob Ankersen, midtbanespiller hos EfB

Under interview vedgik EfB`s midtbanespiller Jakob Ankersen, at han ikke har præsteret på samme niveau, som han gjorde i den foregående sæson, da han har svært ved at få sit eget spil til at fungere, når holdet som helhed ikke præsterer på højt niveau. Interviewet fandt sted den 16. november 2014.


Ole Bruun, sportsjournalist hos Jydskevestkysten

Sportsjournalist Ole Bruun fra JydskeVestkysten gav under interviewet udtryk for, at han føler sig overvist om, at EfB nok skal rejse sig efter nederlaget til Randers og vinder deres kommende hjemmekamp  over Hobro. Interviewet fandt sted den 16. november 2014.


Sebastian Frandsen, målmand hos Ribe-Esbjerg HH

Under interviewet gav Ribe-Esbjerg HH`s målmand Sebastian Frandsen udtryk for, at baggrunden for deres nederlag i deres seneste kampe skal søges i, at de ikke havde marginaler på deres side.


Niels Frederiksen, cheftræner hos EfB

EfB´s cheftræner Niels Frederiksen var bestemt ikke tilfreds med den indsats holdet leverede i udekampen mod Randers FC i lørdags. – men nu må de træningsbanen, da der skal ske forbedringer hos en del af spillerne, der ikke leverede på vanligt niveau. Interviewet fandt sted den 10. november 2014.


Kasper Jensen, back hos Esbjerg Energy

Efter Kasper Jensens vurdering er forsvaret en af de største udfordringer, han og hans holdkammerater har i forhold til de andre hold i Metalligaen, da de lukker for mange mål ind i deres kampe. Interviewet fandt sted den 10. november 2014.


Hans Jørgensen, webmaster hos Ribe-Esbjerg HH

Efter Hans Jørgensens vurdering kan Matias Helt Jepsen, der er playmaker og én af de bærende kræfter på klubbens ligahold –  på sigt – godt gå hen at blive A-landsholdsspiller. Interviewet fandt sted den 10. november 2014.


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

I lighed med mange andre vurderer EfB´s ungdomselitechef  Niels Erik Søndergård, at ligaholdet nu befinder sig på en opadgående formkurve, så han håber på, at esbjergenserne trækker det længste strå i udebaneopgøret i AutoC Park mod Randers FC på lørdag.


Jens Jørn Bertelsen, tidligere landholds- og EfB-spiller

Den tidligere landholds- og EfB-spiller Jens Jørn Bertelsen var denne uges fodboldekspert i forbindelse med analysen af den forgangne spillerunde i Superligaen. Efter “Sjønnes” vurdering fik OB en vis oprejsning i hjemmekampssejren over Hobro på 3-1. Du høre hans vurdering af de øvrige kampe i 13. spillerunde på onsdag den 5. november.


Johanna Ahlm, centerspiller hos Team Esbjerg

Johanna Alm, der er centerspiller hos Team Esbjerg gav under interviewet udtryk for, at de ikke har præsteret helt på topniveau endnu, til trods for p.t. ligger helt i toppen af håndboldligaen. Interviewet fandt sted den 3. november 2014.


Rikke Tangaa, direktørhos Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH`s direktør Rikke Tangaa ser fortrøstningsfuld på deres holds chancer for at vinde weekendens hjemmekamp mod Aalborg Håndbold, da hun håber og tror på, at de igen kan overraske og gå hen og slå et storhold som Aalborg. Interviewet fandt sted den 3. november 2014.


Ole Bruun, sportsjounalist hos JydskeVestkysten

Denne gang gav Ole Bruun sin vurdering af kampene i Superligaens 12. spillerunde.  I forbindelse med kampen mellem Brøndby og EfB gav han udtryk for, at EfB leverede en rigtig god indsats. Interviewet fandt sted den 28. oktober 2014.


Jonas G. Hansen, midtbanespiller hos EfB

EfB´s unge, talentfulde midtbanespiller, Jonas G. Hansen, der rykkede op i Superligatruppen ved sæsonstarten er fuldt bevidst omkring, at der er et godt stykke vej fra U19- til Superliganiveau – men gav under interviewet udtryk for, at han arbejder rigtig hårdt for at gøre sig fortjent til at få en bænkeplads på Superligaholdet


Lars Lundgaard, bestyrelsesformand hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe Esbjerg HH´s formand Lars Lundgaard udtrykte på klubbens vegne sin bekymring for deres kommende kampe, da de skal møde nogle af  ligaens absolut stærkeste hold – og dermed kan risikere at støde ind i en række nederlag.


Ib Pedersen, holdleder hos Esbjerg Motorsport

Esbjerg Motorsports holdleder Ib Pedersen gav under interviewet udtryk for, at de satser på, at deres nuværende kørere bliver i klubben. Interviewet fandt sted den 27. oktober 2014.


Lars Bach Sørensen, medejer af agentfirmaet First Touch

Denne gang havde vi inviteret medejeren af agentfirmaet First Touch Lars Bach Sørensen i studiet for at høre hans vurdering af kampene i Superligaens 11. spillerunde. Efter Bach Sørensens vurdering er der meget der tyder på, at Hobro vil få det svært i de kommende kampe, da de så meget trætte ud nu. Interviewet fandt

Se indlæg…


Lars Krogh Jeppesen, ass. træner hos Team Esbjerg

Team Esbjergs assisterende træner Lars Krogh Jeppesen er overvist om, at det vil være Team Esbjerg,  Viborg HK, FC Midtjylland eller Team Tvis Holstebro., der bliver danske mestre i denne sæson. Interviewet fandt sted den 20. oktober 2014.


Claus Uhrenholt, cheftræner hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH´s cheftræner Claus Uhrenholt gav under interviewet udtryk for, at det ærgrede ham rigtig meget, at de ikke slog SønderjydskE i hjemmekampen i Blue Water Dokken, da det var en kamp, han havde kalkuleret med, at de kunne vinde. Interviewet fandt sted den 20. oktober 2014.


Lars Guldager Dyhr, presseansvarlig hos Esbjerg Motorsport

Under interviewet fortalte Lars Guldager Dyhr, der er pressechef hos Esbjerg Motorsport bl.a. om klubbens første deltagelse i World Speedway League i Polen, der er en form for Champions League inden for speedway, hvor sidste års mestre fra England, Polen, Sverige og Danmark kæmpede om at blive det bedste europæiske klubhold. Han fortalte endvidere om klubbens planer

Se indlæg…


Nicolaj Henriksen, målmand hos Esbjerg Energy

Esbjerg Energys unge målmand Nicolaj Henriksen gav under interviewet udtryk for, at han kan lære rigtig meget af sin erfarne, japanske målmandskollega Yutaka Fukufuji, der ligger en stor træningsiver for dagen. Interviewet fandt sted den 21. oktober 2014.


Jens Letort. A+ træner hos EfB

Jens Letort, der er A+ træner på EfB´s eliteungdomshold har så store forventninger til Kasper Nielsen, at han vurderer, at Kasper snart vil blive en fast bestanddel af Superligatruppen. Interviewet fandt sted den 13. oktober 2014.


Lars Frederiksen, Cheftræner hos Team Esbjerg

Team Esbjergs cheftræner Lars Frederiksen fortalte under interviewet, bl.a. hvilke tiltag de bruge i de kommende kampe, så de undgår at komme bagud. Interviewet fandt sted den 13. oktober 2014.


Troels Vejby Jørgensen, venstre back hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH´s  venstre back Troels Vejby Jørgensen glæder sig over sin egen og holdet succes i håndboldligaen, hvor de p.t. indtager en fornem 2. plads. Han  pointerede under interviewet dog vigtigheden af, at de bevarer jordforbindelsen.


Niklas Andersen, forward hos Esbjerg Energy

Esbjerg Energys forward Niklas Andersen udtalte bl.a. til OnsdagsSporten, at de var godt tilfredse med at vinde udekampen mod  Gentofte 3-2 efter forlænget spilletid, da de godt var klar over, at det ville være svært at vinde mod oprykkerholdet på deres hjemmebane.    


Hans Henrik Andreasen, midtbanespiller hos EfB

Vi havde bl.a. inviteret EfB´s anfører Hans Henrik Andreasen i studiet for at drøfte EfB’s situation i forhold til at være kommet ned under nedrykningsstregen efter søndagens 2-1 nederlag til FCK i Parken. H.H. gav udtryk for. at de går ikke i panik p.g.a. deres nuværende position, da de har prøvet det før. Interviewet fandt sted den 6.

Se indlæg…


Ole Bruun, sportsjournalist hos JydskeVestkysten

Jydske Vestkystens sportsjournalist Ole Bruun var denne gang inviteret i studiet for at give sin vurdering af kampene i Superligaens 10. spillerunde. Superligaens helt store positive overraskelse Hobro kom i fredags i modvind mod rækkens førerhold FC Midtjylland, der gav Hobro en regulær afklapsning DS Arena, da de tabte 5-1 til midtjyderne fra FCM. Dette

Se indlæg…


Susanne Kastrup Forslund, højre fløj hos Team Esbjerg

Team Esbjergs højre fløj Susanne Kastrup Forslund udtalte bl.a. under interviewet, at de fremadrettet skal arbejde for at få en bedre start på deres kampe, så de undgår at skulle bruge en masse ressourcer på at kæmpe sig tilbage i kampene.


Nicolai Neupart, målmand hos Ribe-Esbjerg HH

REHH´s reservemålmand Nicolai Neupart gav under interviewet udtryk for, at det var stor præstation af REHH, at de næsten kunne spille lige op med de store stjerner fra KIF København, men han og holdkammeraterne ærgrede sig naturligvis over, at de tabte med et mål. Interviewet fandt sted den 6. oktober 2014.


Mikkel Ottesen, forward hos Esbjerg Energy

Efter Mikkel Ottesens vurdering kan nogle af Esbjerg Energys nye udenlandske spillere godt gå og blive profiler i Metalligaen.


Jeppe Brinch, Forsvarsspiller hos EfB.

EfB´s unge forsvarspiller Jeppe Brinch har haft nogle problemer med sit knæ – men håber på snart at tilbage i ligatruppen igen. Interviewet fandt sted den 29. september 2014.


Søren Madsen & Tue Rasmussen, cheftræner/midtbanespiller, Esbjerg IF 92

Cheftræner for Jyllandserieholdet Esbjerg IF 92 Søren Madsen var godt tilfreds med sit holds indsats og indstilling i pokalopgøret mod superligaholdet fra SønderjydskE. Så efter hans vurdering leverede spillerne en mere end godkendt præstation.  Interviewet fandt sted den 29. september 2014.


Stine Bodholt Nielsen, stregspiller hos Team Esbjerg

Team Esbjergs nye stregspiller Stine Bodholt Nielsen begrundede sit klubskifte fra Skive fH til Team Esbjerg med, at hun gerne ville spille for ét af ligaens tophold. Interviewet fandt sted den 29. september 2014.    


Morten Vium, fløjspiller hos Ribe-Esbjerg HH

Efter Morten Viums vurdering er det specielt deres forsvarsspil, der er baggrunden for, at Ribe-Esbjerg HH er kommet rigtig godt fra start i denne  sæson.


Esben Nielsen, forward hos Esbjerg Energy

Esbjerg Energys forward Esben Nielsen begrundede sin tilbagevenden til klubben med, at han syntes, at Energys projekt og trup så spændende ud. Interviewet fandt sted den 29. september 2014.


Daniel Stenderup, forsvarsspiller hos EfB

EfBs centerforsvarsspiller Daniel Stenderup vurderer, at Brøndby efter at have tabt to kampe i træk, hungrer efter en sejr, og derfor skal EfB være klar fra start. Interviewet fandt sted den 22. september 2014.


Søren Madsen, cheftræner hos Esbjerg IF 92

Hvis Jyllandsserieholdet Esbjerg IF 92 overhovedet skal have nogen chancer for at vinde pokalkampopgøret mod Superligaholdet fra SønderjyskE skal de være rigtig gode på omstillinger, sådan lød vurderingen fra klubbens cheftræner, Søren Madsen.


Emily Stang Sando, målvogter hos Team Esbjerg

Med de forstærkninger Team Esbjerg har fået til denne sæson har Team Esbjerg har en rigtig bred trup . Så derfor har TES rigtig gode chancer for at få medaljer. Sådan lød vurderingen fra Emily Stang Sando, der den ene halvdel af klubbens stærke norske målvogterduo, da hun var studiet den 22. september 2014.


Jacob Tandrup Holm, back hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH talentfulde back Jacob Tandrup Holm udtalte bl.a. følgende til OnsdagsSporten: – Det er gået rigtigt godt for os i sæsonens første kampe, men nu vi skal passe på med, at vi ikke bliver for overmodige i de kommende kampe. Interviewet fandt sted den 22. september 2014.


Kasper Jensen, back hos Esbjerg Energy

Esbjerg Energy backen Kasper Jensen, der spiller sin første sæson i den esbjergensiske ishockey klub erkendte under interviewet, at det var i orden, at Herning vandt det indbyrdes opgør i i Kvik Hockey Arena. Han gav dog udtryk for, at kampens resultat ikke helt afspejlede kampens forløb, da Energy havde mange chancer, som de ikke

Se indlæg…


Robin Söder, angriber hos EfB

Ugens 1. gæst var den svenske angriber, Robin Söder, der med sine 2 mål, fik en blændende hjemmebanedebut. Söder er meget glad for den modtagelse, han fik, da han ankom til klubben. Endvidere gav han udtryk for, at han vil aldrig glemme sin første hjemmekamp for EfB, hvor han scorede hele 2 gange, hvilket øjensynligt

Se indlæg…


Ole Bruun, sportsjournalist hos JydskeVestkysten

I denne uge var sportsjournalist Ole Bruun fra JydskeVestkysten i studiet for at give sin vurdering af kampene i Superligaens 7. spillerunde. EfB’s første sejr i sæsonen var naturligvis et af emnerne, der blev drøftet nøje. Endvidere hæftede Bruun sig ved at Hobros viste nogle svaghedstegn i weekendens udebanekamp mod SønderjyskE, så Hobros succes i

Se indlæg…


Erik Falk Svendsen, næstformand hos Esbjerg Motorsport

Næstformanden for Esbjerg Motorsport, Erik Falk Svendsen var bl.a. i studiet for at fortælle om det nylig afviklede DM i Speedway. I betragtning den dårlige sæsonstart kørerne fik er klubben godt tilfreds med sølvmedaljerne til året DM. De satser dog på at genvinde DM-titlen i det kommende sæson.


Matias Helt Jepsen, playmaker hos Ribe-Esbjerg HH

Playmakeren hos Ribe-Esbjerg HH glæder sig både over holdets og sin egen succes – og det har han al mulig grund til for i søndags sendte vestjyderne nemlig BSV hjem til Bjerringbro-Silkeborg med et 12 måls nederlag. Valget til ugens hold i herreligaen for 2. gang og sin førerposition som topscorer i ligaen er da

Se indlæg…


Søren Møller Kristensen, fysioterapeut hos EfB

Vi syntes at det kunne være interessant for jer seere at høre noget om, den behandling de skadede spillere får og hvornår disse spillere vil være fit for fight. Derfor inviterede vi EfB’s fysioterapeut Søren Møller Kristensen i studiet, da han om nogen vil kunne gøre rede for de behandlinger de skadede spillere får og

Se indlæg…


Lars Bach Sørensen, medejer af agentfirmaet First Touch

Denne gang havde vi inviteret medejeren af agentfirmaet First Touch Lars Bach Sørensen i studiet for høre hans vurdering ad Superligaklubbers handler i sommerens transfervindue. Han synes, at EfB gjort en god handel med købet af den svenske angriber Robin Söder. Det bliver meget spændende at se, hvad han kan bidrage med i forhold til EfB`s spil.


Tove Seest, højre back hos Team Esbjerg

Team Esbjerg vandt sæsonsæsonpremieren mod Team Tvis Holstebro 27 – 26 og spillede uafgjort 21 – 21 mod de forsvarende danske mestre fra Viborg HK i weekendens hjemmekamp i Blue Water Dokken. Klubbens højre back, Tove Seest synes som udgangspunkt, at de har fået en godkendt sæsonstart med 3 point for 2 kampe, selv om

Se indlæg…


Claus Uhrenfelt, cheftræner hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH`s cheftræner Claus Uhrenfeldt er godt tilfreds med klubbens sæsonstart, men mener dog ikke de gode resultater skal gøre dem overmodige, da sæsonen næsten lige er gået i gang. Under interviewet udtrykte han det således: – Selv om vi har spillet en kamp uafgjort og vundet en, skal vi ikke tro, at vi er

Se indlæg…


Niels Frederiksen, cheftræner hos EfB

EfB´s cheftræner Niels Frederiksen er enig i, at spillerne ikke leverer på deres vanlige niveau, men han er overbevist om, at de nok skal komme tilbage på rette spor igen. Interviewet fandt sted den 2. september 2014.


Kim Schou, journalist hos lokalavisen Budstikken i Varde

Kim Schou, der er journalist hos Budstikken i Varde, tror ikke på at Hobro kan blive ved at holde deres nuværende niveau på den lange bane. Interviewet fandt sted den 1. september 2014.


Ida Bjørndalen, højre back hos Team Esbjerg

Team Esbjergs nye højre back – Ida Bjørndalen, der efter KIF Vejens konkurs var klubløs, glæder sig over at være kommet ind i truppen på det esbjergensiske ligahold, da hun synes, at det en spændende trup, hun er blevet en del af. Den omstændighed at Lars Frederiksen er cheftræner for ligaholdet har også haft en

Se indlæg…


Sebastian Frandsen, målmand hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH`s nye målmand, Sebastian Frandsen begrunder sit klubvalg med, at Ribe-Esbjerg HH kunne tilbyde ham 1. målmandsposten  og dermed sikkerhed for masser af spilletid, mens han i en storklub som Barcelona sikkert kun ville få begrænset med spilletid. Så valget var ikke svært for ham.


Jens Berthel Askou, forsvarsspiller hos EfB

EfB´s forsvarsspiller Jens Berthel Askou vurderer, at den nye overenskomst mellem Divisions- og Spillerforeningen er meget bedre en den foregående, så der er stor tilfredshed med nye overenskomst blandt Spillerforeningens medlemmer.


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

EfB´s ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård vurderer, at klubbens nye svenske angriber Robin Søder er en klog spiller og forventer derfor, at han er en spiller, de vil få stor glæde af.


Ole Bruun, sportsjournalist hos Jydske Vestkysten

Sportsjournalisten Ole Bruun fra JydskeVestkysten fik i sidste uge debut som forfatter med bogen “Spillet om spilleren”, der har fået gode anmeldelser og er blevet revet ned af hylderne. Under interviewet fortalte han om bogen og baggrunden for dens tilblivelse.


Christian Rølmer Christensen

Christian Rølmer Christensen, der er formand for Esbjerg Energy tror på, at klubben har gode chancer for at kunne blande sig i topppen af ishockeyligaen i den kommende sæson, eftersom tilgangen af nye og kompetente spillere er stor.


Morten Nyberg, højre back hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH`s nye højre back – Morten Nyberg vurderer den kommende sæson til at blive benhård, så han tror, at Ribe-Esbjerg HH vil få det svært.


Søren Poulsen, adm. direktør hos EfB

Under interviewet gav EfB´s adm. direktør, Søren Poulsen udtryk for, at det at overenskomsten mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen endelig faldt på plads var godt for begge parter og dansk fodbold som helhed.


Claus Berg, ejer af CB Management

I denne uge havde vi udpeget Claus Berg, der er ejer af CB Management til at vurdere kampene i den seneste spillerunde i Superligaen (5. spillerunde). Du kan høre hans vurdering af disse kampe via videoen på hjemmesidens forside. EfB´s chance for en sejr mod den kommende udekamp mod FCM, blev naturligvis også drøftet under interviewet. Men der

Se indlæg…


Claus Uhrenholt, cheftræner hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe Esbjerg HH`s cheftræner Claus Uhrenholt vurderer herrehåndboldligaen til at være rigtig stærk i sæsonen 2014/2015, så han tror, at REHH får svært ved opnå den 8. plads, de satser på, og som kan give dem adgang til slutspillet.


Anders Dahl Nielsen, håndboldekspert

Efter Anders Dahl Nielsens vurdering har Team Esbjerg – grundlet tilgangen af de to klassespillere på højre back-pladsen, Laura van der Heijden og Ida Bjørndalen, samt stregtalentet Stine Bodholt Nielsen – gode chancer for at få medaljer i sæsonen 2014/2015.


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

Niels Erik Søndergård, der er en del af det sportslige udvalg hos EfB bekræftede over for OnsdagsSporten, at de stadig arbejder rigtig meget på at finde den helt rigtige angriber til truppen.


Ole Bruun, sportsjournalist hos JydskeVestkysten

Sportsjournalist, Ole Bruun fra JydskeVestkysten var atter en gang i studiet for at tale om situationen hos EfB. Mange venter med spænding på, hvornår EfB præsenterer en ny angriber til truppen. Ole Bruun gav under interviewet udtryk for, at han er meget i tvivl om EfB overhovedet køber den angriber, de taler så meget om,

Se indlæg…


Søren Pallesen, cheftræner for Vardes 2. divisionshold

Varde IF´s nye cheftræner, der har en fortid som professionel fodboldspiller, er glad for sin nye cheftrænerpost på Vardes 2. divisionshold. Interviewet fandt sted den 11. august 2014.


Rikke Tangaa, direktør hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe Esbjerg HH`s direktør, Rikke Tangaa åbnede under interviewet bl.a. sløret for klubbens målsætning for den kommende sæson og hvilke nye spillere, der kommer til at spille på ligaholdet.


Lasse Rise, angriber hos EfB

Til trods for at EfB´s nye angriber, Lasse Rise har haft et langt skadesforløb, er han fast besluttet på at bevise kritikerne, at han godt kan kæmpe sig tilbage til sit tidligere niveau. Interviewet fandt sted den 4. august 2014


Jacob Ravn, sportsredaktør hos JydskeVestkysten

Som noget nyt havde vi inviteret JydskeVestkystens sportsredaktør, Jacob Ravn i studiet for at trække på hans store viden om de sønderjyske eliteklubber under paraplyorganisationen, SønderjyskE. Jacob Ravn forudser, at Ishockey holdet fra SønderjydskE vil være at finde i toppen af dansk ishockey mange år endnu. Interviewet fandt sted den 4. august 2014.


Torben Joensen, sportskommentator

I denne omgang hentede vi sportskommentatoren Torben Joensen i studiet for at kommentere resultaterne i Superligaens 3. spillerunde, hvor Hobro, som af mange eksperter er blevet udråbt til favoritter til nedrykning på forhånd – igen imponerede ved at vinde 2-0 over Brøndby hjemme i Hobro. Joensen forudser, at Hobro godt vil kunne begå sig i

Se indlæg…


Lars Frederiksen, cheftræner hos Team Esbjerg

Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen var inviteret i studiet for at tale om klubbens kommende sæson. I denne forbindelse var Frederiksen fortrøstningsfuld på holdets og klubbens vegne og forudser, at de vil få en rigtig god sæson i kraft af, at truppen er blevet forstærket med 2 rigtig dygtige og målfarlige spillere. Interviewet fandt sted

Se indlæg…


Jonas Knudsen, venstre back hos EfB

Under interviewet gav EfB´s venstre back, Jonas Knudsen udtryk for sin dybe medfølelse for sin klubkammerat, Mikkel Vestergaard, der blev skadet i weekendens Superligaopgør mod SønderjyskE. Han udtrykte det på flg. måde: – Jeg har virkelig ondt af Mikkel Vestergaard, der nu er ude i 8 uger – efter alt det han har været i

Se indlæg…


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

EfB´s ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård var i studiet for at tale om klubbens seneste køb. Han havde bl.a. flg. kommentar til købet af Daniel Stenderup: – Vores nye spiller Daniel Stenderup har spillet mange Superliga kampe for Brøndby, og kan spille flere pladser på holdet, så ham skal vi nok få glæde af.


Claus Berg, CB Management & Anders Boe, sportsdebattør

Denne uges Onsdagspanel, der bestod af Claus Berg fra CB Mangement & sportsdebattøren Anders Boe var enige om, at EfB bør hente nogle spillere til offensiven i dette transfervindue. Interviewet fandt sted den 28. juli 2014,


Kenneth Beck, fmd. for Fanø Sommercup

Denne gang var formanden for Fanø Sommer Cup, Kenneth Beck i studiet til en opfølgning af, hvordan årets sommercup var forløbet. Interviewet fandt sted den 28. juli 2014.


Søren Poulsen, adm. direktør hos EfB

EfB´s adm. direktør, Søren Poulsen var bl.a. inviteret i studiet for at tale om klubbens ageren på transfervinduet. Da EfB igen skal spille europæiske kampe, søger EfB efter spillere til at øge truppens bredde. Under interviewet udtalte han bl.a. til OnsdagsSporten: ” Jeg ved godt at vores trup ikke er stor nok, når vi både

Se indlæg…


Lars Bach Sørensen, medejer af af agentfirmaet First Touch

Lars Bach Sørensen fra agentfirmaet, First Touch var kommet i studiet for at drøfte kampene i 1. spillerunde af Superligaen. Under interviewet udtrykte han specielt bekymring for OB`s situation, da han mente, at OB kan få store problemer i Superligaen, hvis der ikke snart bliver gjort noget. Interviewet fandt sted den 21. juli 2014.


Jeppe Andersen, midtbanespiller hos EfB

Interviewet med midtbanespilleren, Jeppe Andersen fra EfB drejede sig bl.a. om, hvilke forventninger Jeppe har til deres sæsonpremiere mod Randers FC. I den forbindelse sagde han bl.a. “Jeg tror det er en fordel for os, at vi skal spille en Europa Leaguekamp inden Superligastarten imod Randers FC”. Interviewet fandt sted den 14. juli 2014.


Lars Guldager Dyhr, pressechef hos Esbjerg Motorsport

Vi havde inviteret Lars Guldager Dyhr, der er pressechef hos Esbjerg Motorsport, i studiet for at evaluere klubbens præstation i 1. halvdel af indeværende speedwaysæson. Under interviewet udtalte han bl.a. til OnsdagsSporten: – Vi er ikke helt tilfreds med den 3. plads, vi har opnået for 1. halvdel af sæsonen. Interviewet fandt sted den 14.

Se indlæg…


Torben Joensen, sportskommentator

Vi havde inviteret Torben Joensen i studiet for at fortælle om sine oplevelser som sportskommentator. Han har ofte været kommentator ved cykelløbet Post Danmark Rund og andre sportsevents i rundt omkring i Danmark, men har også en fortid ved lokal tv – og var gennem en årrække sportskommentator hos Euro Sport. Interviewet fandt sted den 14. juli 2014.


Efter salget af Kian Hansen har EfB nu forstærket sig i forsvaret ved at skrive en 3-årig kontrakt med Eddi Gomes, der har haft stor succes på 1. divisionsholdet HB Køge. I den forbindelse inviterede OnsdagsSporten ham i studiet for at høre, baggrunden for hans klubvalg og hvordan han er blevet modtaget i klubben. Under interviewet røbede

Se indlæg…


Kenneth Bech, fmd. for Fanø Sommercup

Den 18. – 20. juli afvikles Fanø Sommer Cup for 34. gang. I den forbindelse havde OnsdagsSporten inviteret Cuppens formand, Kenneth Bech til at komme i studiet for fortælle om dette års fodboldstævne, der har det hidtil største antal tilmeldinger. Interviewet fandt sted den 8. juli 2014


Onsdagspanelet: Lars Bach Sørensen, First Touch & Søren Poulsen, EfB

Vi har nu genoptaget OnsdagsPanelet, som med jævne mellemrum vil debattere aktuelle sportsemner. Onsdagspanelet bestod denne gang af Lars Bach Sørensen, der er medejer af agentfirmaet First Touch & EfB´s adm. direktør Søren Poulsen. Emnerne, der var oppe til debat var bl.a. det igangværende transfervindue, panelets forventninger til Superligaens kommende sæson og økonomien i Superligaen.

Se indlæg…


Niels Frederiksen, cheftræner hos EfB

Vi havde inviteret EfB`s cheftræner, Niels Frederiksen for at få en snak med ham om træningsopstarten og købet af den offensive midtbanespiller, Lasse Rise og centerforsvareren, Eddy Gomes. Transfervinduet kom naturligvis også på bane under snakken. Du kan høre hele dette interview og nedenstående interview med Lars Bach Sørensen onsdag den 2. juli 2014. Selve

Se indlæg…


Lars Bach Sørensen, medejer af agentfirmaet First Touch

Denne gang var Lars Bach Sørensen bl.a. i studiet for at tale om Superliga-oprykkerne Silkeborg og Hobro. Lars Bach forventer, at Hobro får en god start på Superligaen, hvor holdet på udebane skal møde OB. Interviewet fandt sted den 30. juni 2014.


Mads Ulf Hansen, cheftræner hos serie 3-holdet FC King George i Veltofte

1. gæst i vores tredje Sommerprogram var Mads Ulf Hansen, der er cheftræner hos serie 3-holdet FC King George i Veltofte. Mads fortalte bl.a., om hvad der skete ude i klubben på daværende tidspunkt. Interviewet fandt sted den 10. maj 2014.


Morten Stougaard, EfB-fan

Vores 2. gæst i vores tredje Sommerprogram var en indikeret EfB-fan, der har fulgt EfB helt fra barns ben op til nu, der fortæller om, hvordan han har oplevet EfB gennem alle årene.


Dan Jensen & Martin Rokkjær, cheftræner og spiller hos Tjæreborg IF

Dan Jensen (th.) og Martin Rokkjær (tv.) var inviteret i studiet for at fortælle om, hvad der sker ude hos Tjæreborg IF. Interviewet er optaget den 5. maj 2014 og blev sendt den 18, juni, som en del af Sommerprogram 2.


Lars Guldager Dyhr, pressechef hos Esbjerg Motorsport

Til vores Sommerprogram 2, der blev sendt den 18. juni 2014 – havde vi inviteret Lars G. Dyhr til at fortælle om sit arbejdsliv, før han blev ansat som pressechef for Esbjerg Motorsport. Selve optagelsen fandt sted den 5. maj.


Jan Leslie, kommende cheftræner for det russiske ligahold Rostov Don

Efter en lang årrække som cheftræner for Randers HK drager Leslie mod øst for at få opfyldt sine drømme om europæisk succes som træner for det russiske ligahold Rostov Don. Derfor havde vi inviteret ham i studiet for at fortælle sin hidtidige trænerkarriere. Interviewet blev sendt  den11. juni 20 14, som en del af Sommerprogram 1.

Se indlæg…


Lars Bach Sørensen, medejer af agentfirmaet First Touch

I interviewet  fortalte Lars B. Sørensen bl.a. om sin tid som talentscout i SønderjyskE og Vejle BK. Selve optagelsen fandt sted den 28. april, men blev først sendt  i uge 24 2014, som en del af Sommerprogram 1.


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

Under interviewet sagde Niels Erik Søndergård, der er ungdomselitechef hos EfB bl.a., at det kan være svært at forudse, hvor intakt spillertruppen er, når transfervinduet lukker den 31.8. Interviewet fandt sted den 3. juni 2014.


Ole Bruun, sportsjournalist hos JydskeVestkysten

Sportsjournalist Ole Bruun fra JydskeVestkysten, der følger de lokale sportselite på tæt hold gav under interviewet bl.a. udtryk for, at midtbanespilleren Jeff Mensah fra Viborg F.F. kunne være et interessant emne for EfB under det kommende transfervindue. Interviewet fandt sted den 2. juni 2014.


Jesper Jensen, kommende cheftræner for Aalborg Håndbold

Den tidligere Skjern- og landsholdsspiller, Jesper Jensen, der i sæsonen 2013/2014 har fungeret som cheftræner for Vejen EH, glæder sig til at overtage trænergerningen efter Nicolai Jacobsen i Aalborg. Under interviewet gav han udtryk for, at han har lært rigtig meget af at være  cheftræner for det kvindelige ligahold, Vejen EH og føler sig rustet til sit fremtidige

Se indlæg…


Tove Seest, højre back hos Team Esbjerg

Team Esbjerg har haft deres hidtil bedste sæson, idet de vandt deres 1. medalje på internationalt plan og fik en 4. plads i den hjemlige liga. Klubbens rutinerede højre back, Tove Seest lagde under interviewet dog ikke skjul på, at hun og hendes klubkammerater – til trods for, at de har nået deres mål for

Se indlæg…


René Bach, B-kører hos Esbjerg Motorsport

Danmarksmestrene i speedway fra de seneste 2 sæsoner, Esbjerg Motorsport har kommet temmelig skidt fra start, da de har tabt de 3 første matcher. B-kører Rene Bach gav under interviewet udtryk for, at den dårlige sæsonstart bl.a. skyldes, at klubbens bedste C- og D-kørere er rykket op i graderne og de nuværende C- og D-kørere

Se indlæg…


Søren Poulsen, adm. direktør hos EfB

Under interviewet røbede EfB´s adm. direktør Søren Poulsen, at de temmelig sikkert må sige farvel til lejesvenden Mushaga Bakenga. Interviewet fandt sted den 19. maj 2014.


Lars Bach Sørensen

Lars Bach Sørensen, der er medejer af agentfirmaet, First Touch var i studiet for at tale om, hvilke spillere, der kunne være interessante for EfB under det kommende transfervindue. Da snakken faldt på Søren Rieks gav han udtryk for, at han ikke anså Rieks for at være inden for EfB´s rækkevidde, da Rieks efter NEC

Se indlæg…


Lars Frederiksen, cheftræner hos Team Esbjerg

Snakken med Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, handlede i høj grad om pigernes 2. bronze-kamp mod Randers HK, der bliver spillet i Randers onsdag den 21. maj. Trods et spinkelt nederlag på 23-24 i Blue Water Dokken, pointerede Frederiksen, at de vil give alt, hvad de har for få den bronze- medalje til Esbjerg. Interviewet

Se indlæg…


Kian Hansen, centerforsvarer hos EfB

Det var en glad og tilfreds Kian Hansen, der var i studiet. Det har han også al mulig god grund til, for han har leveret fantastiske præstationer i det centrale forsvar hos EfB – ikke mindst her i foråret, hvor han har været udlejet til EfB fra sin fremtidige franske klub, Nantes. Kian har været

Se indlæg…


En af vores hyppige gæster – sportsjournalisten Ole Bruun fra JydskeVestkysten, er meget imponeret over de resultater, EfB har skabt her i forårssæsonen. Med det forår de har haft, er holdet er nemlig rykket fra en bundplacering til en 5. plads siden vinterpausen. Interviewet fandt sted den 12. maj 2014.


Lars Lundgaard, fmd. for Ribe-Esbjerg HH

Formanden for Ribe-Esbjerg HH, Lars lundgaard vurderer, at Håndboldligaen bliver hårdere til den kommende sæson, da mange klubber vil gå ud hente forstærkninger til deres respektive trupper. interviewet fandt sted den 12. maj 2014


Magnus Lekven, central midtbanebanespiller hos EfB

Til venstre i billedet ses den centrale midtbanespiller, Magnus Lekven fra EfB, der er i høj grad er med til at skabe stabilitet og ro på midtbanen – og en spiller, der har rigtig stor betydning, da hans tilstedeværelse på banen rent statistisk er garanti for point til EfB. Så derfor er man fra ledelsens

Se indlæg…


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB udtrykte ledelsens glæde over købet af Eddi Gomes på flg. måde: – Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at skrive en 3 års kontrakt med Eddi Gomes. Interviewet fandt sted den 5. maj 2014.


Lars Guldager Dyhr, pressechef hos Esbjerg Motorsport

Pressechefen for Esbjerg Motorsport, Lars Guldager Dyhr gav under det første interview udtryk for, at der sket en stor udvikling i klubben. Han udtrykte det på flg. måde: – Esbjerg Motorsport har løftet sig rigtig, rigtig meget i de senere år – såvel sportsligt som organisatorisk. Dette interview fandt sted den 5. maj 2014.  


Hans Henrik Andreasen, anfører & midtbanespiller hos EfB

Her på billedet ses EfB´s anfører Hans Henrik Andreasen. Under interviewet  pointerede han, at EfB har nået deres mål om at forblive i Superligaen, som var hovedmålet for forårssæsonen. Nu går de efter 5. pladsen, der berettiger til at spille europæiske kampe. Interviewet fandt sted den 29. april 2014.


Lars Bach Sørensen, medejer af agentfirmaet First Touch

Lars Bach Sørensen, der er medejer af agentfirmet First Touch, var i studiet for at give sin vurdering af, hvilke klubber, der lige nu er favoritter til rykke op og ned i Superligaen og 1. division. Lars Bach vurderer, at Silkeborg har kvaliteten til at rykke op i Superligaen. Mens Horsens og Hobro er tvivlsomme

Se indlæg…


Ib Petersen, holdleder hos Esbjerg Motorsport

Holdlederen hos Esbjerg Motorsport, Ib Petersen gjorde under interviewet rede for deres start på speedwaysæsonen og gjorde bl.a. udtryk for at der kræves høj grad af professionalisme for at være med, hvor det sker. Interviewet fandt sted den 28. april 2014.


Jørn Gade, fmd. for ESG Badminton

Til venstre i billedet ses formanden for ESG Badmintonklub, Jørn Gade. I interviewet fortæller Jørn Gade bl.a., at klubben med virkning fra 1. august har indgået en 1-årig aftale med den filippinske træner Maria Padua, der har taget sin træner-uddannelse på Aalborg Sportshøjskole i 2009. Du kan høre mere om denne træneransættelse, og hvad der

Se indlæg…


Swen Jønsson & Jens Brade, Esbjerg Billard Club

Her på billedet ses to repræsentanter fra Esbjerg Billard Club. Det drejer sig om klubbens formand Swen Jønsson, der står med ryggen til og Jens Brade til højre i billedet, der fornyligt blev landsmester i handicapturneringens 3-bande-carambole kategori. Ud over at være aktiv billardspiller er han også klubbens kasserer. Som mange andre små klubber kæmper

Se indlæg…


Mohammed Fellah, midtbanespiller hos EfB

Det var en glad Mohammed Fellah, der mødte op i studiet, eftersom han været i den assisterende rolle til EfB´s enlige mål i 1-0 sejren mod FC Nordsjælland i mandagens udekamp. Han ser optimistisk på EfB´s muligheder for en god slutplacering i denne sæson, idet han i interviewet gav han udtryk for, at de efter

Se indlæg…


Kasper Larsen, målmand hos Ribe-Esbjerg HH

Her ser et typisk øjebliksbillede, som er taget inden optagelserne er gik i gang, hvor Ribe-Esbjerg HH´s målmand, Kasper Larsen tager sin mikrofon på. Grundet sin ambition om at spille i en højere rangerende klub, har valgt at skifte til Skanderborg Håndbold fra den kommende sæson. Under interviewet begrundede han sit klubskifte på følgende måde:

Se indlæg…


Mikkel Bech Jensen, B-kører hos Esbjerg Motorsport

Her på billedet ses én af Esbjerg Motorsport helt store talenter, Mikkel Bech Jensen, der både er B-kører og holdkaptajn for klubben. Trods sin unge alder allerede nået langt inden for speedwaysporten, idet han vundet flere internationale og nationale mesterskaber for hold, Troen på egne evner fejler da bestemt heller ikke noget. Til OnsdagsSporten udtalte

Se indlæg…


Jerry Lucena, midtbanespiller hos EfB

Midtbanespilleren Jerry Lucena fra EfB, der for nyligt har forlænget sin kontrakt havde flg. kommentar til kontraktforlængelsen: -Jeg havde slet ingen betænkeligheder ved at sige ja, da EfB tilbød mig en ny kontrakt, for jeg er glad for at være i klubben og byen.


Ole Bruun, sportsjournalist hos JydskeVestkysten

Trods 1-0 nederlaget til Brøndby er Ole Bruun overvist om, at EfB vil rejse sig igen. Bruun tror, at EfB nu vil de gå efter 5. pladsen, som måske er nok til at give dem adgang til også at spille europæiske kampe i den kommende sæson. Interviewet fandt sted den 7. april 2014


Patrick Westerholm, ass. træner hos Team Esbjerg

Team Esbjergs ass. træner Patrick Westerholm begrunder sit valg om at stoppe som assistenttræner med, at han nu føler sig klar til at påtage sig en cheftrænerstilling.


Peter Ankersen, højre back hos EfB

Over for OnsdagsSporten gav EfB´s energiske højre back, Peter Ankersen EfB udtryk for, at weekendens hjemmekamp mod FC Vestsjælland formentligt ville have fået et helt andet forløb, hvis dommeren havde tilkendt dem det straffespark, som de efter Peters var berettiget til. En føring til EfB ville nemlig have betydet, at FC Vestsjælland ville have været

Se indlæg…


Susanne Forslund kastrup, venstre fløj hos Team Esbjerg

Vi havde også besøg af Team Esbjergs venstre fløj, Susanne Kastrup Forslund, der havde flg. kommentar til at holdet må undvære deres erfarne stregspiller Rikke Zachariassen resten af sæsonen.- Det er naturligvis ikke så godt, at Rikke Zachariassen er ude resten af sæsonen, men der er gode spiller til tage over, så det skal nok

Se indlæg…


Rikke Tangaa, direktør hos Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH´s nye direktør, Rikke Tangaa, Esbjerg ser fortrøstningsfuld på klubbens chancer for at forblive håndboldligaen og sagde bl.a.: – Der er to kampe tilbage og vi brug for 1 point for at blive i ligaen, så det tror jeg på, at holdet nok skal klare. Interviewet fandt sted den 31. marts 2014.


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

Denne gang var EfB´s ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård bl.a. i studiet for at tale om klubbens planer i forhold til kontraktforlængelser med de spillere, der har kontraktudløb til sommer. Interviewet fandt sted den 24. marts 2014.


Tove Seest, højre back hos Team Esbjerg

Med en god slutspurt er det lykkedes Team Esbjergs piger at leve op til klubbens målsætning om en top 4 placering i grundspillet. Klubbens højre back, Tove Seest højre back tror på, at de har gode chancer for slå Team Tvis Holstebro i kvartfinalen. Interviewet fandt sted den 24. marts 2014.


Matias Helt Jepsen, playmaker hos Ribe-Esbjerg HH

På billedet ses playmakeren Matias Helt fra Ribe-Esbjerg HH, der i den forgangne uge blev udvalgt til håndboldligaens all star-hold. Hvis det lykkes REHH at slå Mors Thy i den kommende kval.-kamp den onsdag den 25.3, synes Matias, at det ser lovende ud i forhold til klubbens forbliven i ligaen. Interviewet fandt sted den 24. marts 2014.


Erik Falk Svendsen, næstfmd. for Esbjerg Motorsport

Efter en længere pause havde vi atter en repræsentant fra Esbjerg Motorsport i studiet. Denne gang havde vi besøg af klubbens næstformand Erik Falk Svendsen, der løftede sløret for de nye tiltag, der sker hos Esbjerg Motorsport og fortalte om den store betydning Erik Gundersens tilknytning til EMS har i forhold til at få noget

Se indlæg…


Mikkel Vestergaard, angriber hos EfB

EfB´s unge angriber, Mikkel Vestergaard glæder sig over sin succes på ligaholdet, hvor der både er til blevet til en scoring i Superligaen og i Europa League. Gå ikke glip af dette vidunderlige interview, hvor du kan opleve denne talentfulde, unge gut, der virkelig brænder for sin sport til trods for, at han har været

Se indlæg…


Lars Frederiksen, cheftræner hos Team Esbjerg

Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen ser frem til de kommende slutspilskampe i den hjemlige liga og semifinalekampene i EHF Cuppen. Interviewet fandt sted den 17. marts 2014.


Lars Lundgaard, fmd. for Ribe-Esbjerg HH

Bestyrelsesformanden hos Ribe Esbjerg HH, Lars Lundgaard gav udtryk for, at klubbens nye cheftræner, Claus Uhrenholt passer fint ind i kulturen hos Ribe-Esbjerg HH, der satser meget på udvikling af egne talenter. Endvidere afslørede Lundgaard, at klubbens assisterende træner, Simon Krogh har valgt at trække sig fra sin post, der er bliver overtaget af Ole

Se indlæg…


Søren Poulsen, adm. direktør hos EfB

Søren Poulsen, adm. direktør hos EfB udtalte bl.a. til OnsdagsSporten: – På længere sigt er det vores mål at komme ud at spille i Europa hvert 2. år. – For at nå dette mål, er det dog en forudsætning, at vi ved sæsonafslutningen har formået at sikre os endnu en sæson i Superligaen. -Så derfor

Se indlæg…


Lars Bach Sørensen, medejer af agentfirmaet First Touch

Lars Bach Sørensen, der er medejer af agentfirmaet First Touch havde bl.a. flg. kommentar til OnsdagsSporten: – Købet af målmanden Martin Dubraka har haft stor betydning for EfB´s spil, fordi hans tilstedeværelse og sikre indgriben, skaber større tryghed blandt forsvarsspillerne. I interviewet gør han endvidere rede for sin vurdering af hvilke hold, der er favoritter

Se indlæg…


Anders Bjerring, fmd. for Blue Knights

I sin egenskab som formand for Blue Knights, har Anders Bjerring fulgt EfB´s Europa League-eventyr på tæt hold – og ser med glæde tilbage på de mange fantastiske oplevelser, han har haft sammen med EFB´s trofaste fanskare under Europa League-kampene. Interviewet fandt sted i vores studie på Gasværksgade i Esbjerg den 10. marts 2014


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

Niels Erik Søndergård, der er medlem af det sportslige udvalg hos EfB udtrykte sin tilfredshed med klubbens sæsonstart på flg. måde. – Vi har fået en rigtig god start med 6 point i 2 kampe, nu skal vi holde hovedet koldt, når vi skal til Viborg på søndag, for der har vi altid haft det

Se indlæg…


Ole Bruun, sportsjournalist hos JydskeVestkysten

Ole Bruun, sportsjournalist hos JydskeVestkysten var i studiet for gøre rede for situationen hos Esbjergs 4 ligaklubber inden fodbold, håndbold og ishockey. I forhold til situationen for byens elite ishockeyhold havde han flg. forventninger. – Nu hvor SønderjydskE har valgt at trække Esbjerg Energy i kvartfinalen., slutter sæsonen sikkert for Esbjerg Energy efter 3 kampe. Interviewet

Se indlæg…


Niels Frederiksen, cheftræner hos EfB

– Hvis vi skal slå Fiorentina, skal vi være meget skarpe i omstillingsspillet og spille over evne for overhovedet at kunne matche det italienske storhold. Sådan er EfB´s cheftræner Niels Frederiksen vurdering af deres chancer for succes i 16.delsfinalerne mod Fiorentina. Interviewet fandt sted på Blue Water Arena den 17. februar 2014


Lars Frederiksen, cheftræner hos Team Esbjerg

Under interviewet gav Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen udtryk for, at pigerne efter hans vurdering har gode chancer for at vinde den kommende hjemmekamp mod Team Tvis Holstebro. Interviewet fandt sted den 18. februar 2014


Matias Helt Jepsen, playmaker hos Ribe-Esbjerg HH

Playmaker Matias Helt Jepsen hos Ribe-Esbjerg HH kunne ikke komme med entydig forklaring på, hvorfor holdet ikke har kunnet spille på det niveau, som de gjorde i den foregående sæson, da der er flere grunde til, at det har forholdt sig sådan. Han pegede dog på, at en af grunde er, at der ved sæsonstarten

Se indlæg…


Søren Poulsen, adm.

Denne gang lånte vi Søren Poulsens kontor til optagelsen af interviewet med Niels Erik Søndergaard, der er en del af det sportslige udvalg hos EfB. Søndergaard er tilfreds med klubbens transferhandler under det netop afsluttede vindue, da han mener, at klubben er kommet styrket ud af transfervinduet, og står godt rustet til at klare strabadserne

Se indlæg…


Johanna Ahlm, playmaker hos Team Esbjerg

Her besøger vi Team Esbjergs norske playmaker, Johanna Ahlm i Blue Water Dokken. Hun havde det helt store spil på læberne, da de selv kan afgøre kampen om 3. og 4 pladsen i grundspillet. Interviewet fandt sted den 4. februar 2014.


Daniel Villadsen, back hos Esbjerg Energy

Her på billedet ser I backen Daniel Villadsen, der med sine over 430 kampe må betegnes én af de rutinerede kræfter hos Esbjerg Energy. Han er meget fortrøstningsfuld i forhold til deres chancer i slutspillet og udtrykte det på flg. måde: – Efter de seneste kampe ser det lovende ud i forhold til de kommende

Se indlæg…


Michael Jakobsen, forsvarsspiller hos EfB

Her på billedet ser I EfB´s nyindkøbte forsvarsprofil, Michael Jakobsen, der under interviewet udtrykker stor tilfredshed med varigheden af sin kontrakt, der strækker sig over 4 år. Interviewt fandt sted den 28. januar 2014


Ole Bruun, sportsjournalist hos JydskeVestkysten

Her er vi på besøg hos sportsjournalist Ole Bruun på hans kontor i redaktionen hos JydskeVestkysten. Vi bad ham bl.a. om at give sin vurdering af EfB´s køb af forsvarsprofilen Michael Jakobsen. Under interviewet giver Ole Bruun udtryk for, at han betragter købet af Michael Jakobsen som det bedste køb EfB havde fortaget siden købet

Se indlæg…


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

Vi havde sat Niels Erik Søndergaard fra EfB`s sportslige ledelse stævne på hans kontor i EfB´s administrationsafdeling for at få en opdatering på ledelsens aktiviteter på transfermarkedet. Indkøbet af angriberen Martin Pusic var naturligvis en af de punkter, der var oppe at vende under interviewet. Endvidere røbede Søndergaard, at de som følge af Jens Berthel

Se indlæg…


Tove Seest, højre back hos Team Esbjerg

Team Esbjergs højre back, Tove Seest scorede hele 9 mål i hjemmekampen mod SønderjyskE, og røbede under interviewet, at det bl.a. var Patrick Westerholms (red. holdets assisterende træner) fortjeneste, idet havde givet hende nogle fif til, hvordan hun via tekniske finesser kunne øge hendes målfarlighed. Interviewet fandt sted den 20. januar 2013


Nicolaj Henriksen, 3. målmand hos Esbjerg Energy

Her på billedet ser I Nikolaj Henriksen, der er ved at nærme sig en fast plads som reservemålmand på Esbjerg Energys elitehold. Trænerstaben anser ham nemlig som en coming man med potentiale i, og har derfor udvalgt ham til at være reservemålmand for Dennis Jensen i den periode , hvor klubbens 1. målmand, Ervins Mustukovs

Se indlæg…


Niklas Andersen, forward hos Esbjerg Energy

Her på billedet ses en af Esbjerg Energys unge talenter, Niklas Andersen, der overfor OnsdagsSporten gav udtryk for, at han lærer rigtig meget ved at spille sammen med de rutinerede kræfter på holdet. Interviewet fandt sted på Vestervangsskolen den 13. januar 2013, hvor han går i eliteklassen.


Maibritt Kviesgaard, højre fløj hos Team Esbjerg

Fløjspilleren Maibritt Kviesgaard fra Team Esbjerg mener, at det var FC Midtjyllands større bredde, der gjorde, at kampen faldt ud til FCM´s fordel. Interviewet fandt sted i Blue Water Dokken den 13. Januar 2013


Niels Erik Søndergård, ungdomselitechef hos EfB

Vi havde sat Niels Erik Søndergaard, der en del af den sportslige ledelse hos EfB stævne på hans kontor for at drøfte det nyligt åbnede transfervindue med ham. I tråd med den øvrige ledelses håndtering af videregivelse af oplysninger ville Søndergaard ikke melde konkrete navne ud på de spillere, de har afgivet købstilbud på. Derimod

Se indlæg…


 

september 2020
M T O T F L S
« maj    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930